Lekdetectie door Leiding Lokalisator

Lekkage laten oplossen? Wij worden beoordeeld met een 9,8!

Trustpilot-reviews-
Google-reviews-

Lekdetectie door Leiding Lokalisator

Het opsporen van lekkages in leidingen kan een uitdaging vormen vanwege hun vaak lastige bereikbaarheid en de mogelijkheid dat ze verborgen zijn in de constructie. Dit bemoeilijkt het vinden van een oplossing voor loodgieters aanzienlijk. Bij Randstad Lekdetectie staan we klaar om u te assisteren bij het lokaliseren van de lekkage door gebruik te maken van geavanceerde leidingdetectietechnologie. Onze deskundige vakmensen hebben de benodigde ervaring en gereedschappen om de oorzaak van de lekkage snel en efficiƫnt te traceren, zowel in koperen als stalen leidingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professionele en snelle hulp bij lekkageproblemen in uw leidingen.

Hoe werkt leiding lokalisator?

Onze geavanceerde leidingdetectietechnologie stelt ons in staat om leidingen, zowel van koper als staal, moeiteloos te lokaliseren en hun exacte posities nauwkeurig vast te stellen. Deze precisie is van onschatbare waarde bij het efficiƫnt opsporen van lekkages. Als onze klant ontvangt u na de detectie een gedetailleerd rapport met de bevindingen. Dit rapport biedt waardevolle informatie aan de loodgieter, waardoor hij direct weet waar hij moet beginnen met zijn onderzoek. Bovendien kunnen de kosten vaak worden vergoed door uw verzekeraar dankzij dit rapport.

lekdetectie-rotterdam-service-akoestisch-onderzoek

De toepassing

Leidinglokalisatie maakt gebruik van een elektrisch veld en bestaat uit twee componenten: de zender en de ontvanger. De toegankelijke leiding wordt voorzien van een klem die verbonden is met de zender. Dit resulteert in de vorming van een gesloten elektrische circuit, wat op zijn beurt een elektrisch veld genereert en een signaal door de klem stuurt. Dit signaal wordt vervolgens via de leidingen overgedragen, waardoor de ontvanger in staat is om het te detecteren en de leidingen die zich binnen het elektrische circuit bevinden, gemakkelijk kan lokaliseren.